Over ons

GMG Media is reeds dé vertrouwde en loyale partner in online ondernemen voor meer dan 150 KMO’s en kleine zelfstandigen in Vlaanderen.

GMG Media specialiseert zich in het bouwen van doeltreffende, functionele en rendabele websites. Hiernaast kan je ook bij ons terecht voor het bouwen van webshops & webapplicaties. Ook ontwikkelen wij unieke en herkenbare logo’s en huisstijlen (Branding) en zetten wij rendabele online advertentie en e-mail campagnes op.

Wij combineren onze uitgebreide marketing- en technische kennis om een totaaloplossing te bieden voor uw online project en om uw bedrijf optimaal te vertegenwoordigen.

150Tevreden klanten
6Digitale experts
1Market position we aim for

In theorie zijn we een extern marketingbedrijf, in praktijk fungeren we als een interne marketingafdeling waarop u altijd en overal kan terugvallen. GMG Media is niet zomaar een online marketingbedrijf, maar een verlengstuk van uw onderneming.

Onze missie

Het is onze missie om uw bedrijf het meest optimaal en rendabel te begeleiden door de continue evoluerende digitale wereld. Of met andere woorden, de digitale toekomst van uw bedrijf te garanderen.

Onze visie

GMG Media heeft de visie om het meest bekende middelpunt te worden voor superieure customer service in de online marketingsector in Vlaanderen.

Om dit doel te bereiken doen wij er alles aan om de beste omgeving te creëren voor getalenteerde en ervaren medewerkers. Dit omdat enkel de beste medewerkers de beste dienstverlening kunnen leveren.

GET IN TOUCH

Snel antwoord op uw vragen?

""
1
Volledige naam
Tel
Bericht
0 /
Previous
Next

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com