Tevreden klanten
Schoonheidsinstituut Baine

99% van de bezoekers die een mailtje sturen, worden uiteindelijk ook klant bij mijn instituut

Schoonheidsinstituut Baine

Ik ben enorm tevreden met mijn website, die is echt exact hoe ik het wou. Ik raad GMG Media zelfs aan aan mijn concullega’s! Bij GMG Media gaan ze echt all-in voor hun klanten. Bij een vraag of wijziging wordt alles binnen de 24 u. beantwoord en opgelost. De website rendeert ook goed, 99% van de bezoekers die een mailtje sturen, worden uiteindelijk ook klant bij mijn instituut

Rita V.
Zaakvoerster www.schoonheidsinstituutbaine.be
Alstar

Onze website oogt niet enkel goed qua design, maar ook de teksten zijn heel goed geschreven

Alstar

De website die GMG Media voor ons ontwierp, steeg ver boven onze verwachtingen. Onze website oogt niet enkel goed qua design, maar ook de teksten zijn heel goed geschreven. Er werd duidelijk stevig research gevoerd. Er werd ook een professionele fotoreportage gepland die meer dan perfecte foto’s opleverde. Wij zijn echt heel tevreden en raden GMG Media dan ook zeker aan!

Kemal A.
Zaakvoerder www.alstar.be
Woningbouw Freddy Vermeulen

GMG Media gaat voor een persoonlijke en snelle aanpak, een aanrader

Woningbouw Freddy Vermeulen

Wij zijn supertevreden met onze website en de werking van GMG Media. Eigenlijk kozen wij enkel de kleuren zelf en ging het team daarna aan de slag met tekst en design. Ze zorgden er tevens voor dat de teksten van onze vorige website goed samenvloeiden met de nieuwe teksten, precies zoals wij het wouden. Ook om de professionele mailboxen in te stellen, konden wij op hen rekenen! GMG Media gaat voor een persoonlijke en snelle aanpak, een aanrader!

Marijke V.
Medewerkster www.freddyvermeulen.be
Tuinonderhoud Buysse

Wij zijn echt heel erg tevreden en raden GMG Media dan ook aan aan vrienden en familie!

Tuinonderhoud Buysse

Wij zochten al een tijdje naar een partner voor onze online marketing. Toen iemand ons vertelde over de goede diensten van GMG Media hebben wij een offerte aangevraagd. GMG Media nam direct contact met ons op en leverde een tweetal weken later een fantastische website die ons vakmanschap écht eer aandoet. Zowel op tekstueel als op designvlak werden al onze verwachtingen overtroffen! Wij zijn echt heel erg tevreden en raden GMG Media dan ook aan aan vrienden en familie!

Robbe S.
Zaakvoerder www.tuinonderhoudbuysse.be
Anderson Bright

Het team loste perfect onze verwachtingen in en dit in een zeer korte en strakke tijdsplanning

Anderson Bright

Na een intense screening van verschillende partijen in Vlaanderen, kozen wij voor GMG Media. Het team loste perfect onze verwachtingen in en dit in een zeer korte en strakke tijdsplanning. GMG Media is een bedrijf waarop je kan rekenen!

Guyllian D.
CEO www.andersonbright.com
De Markt Mondzorg

GMG Media is hét online marketingbedrijf om mee samen te werken

De Markt Mondzorg

GMG Media hielp mij van A tot Z bij de opbouw van mijn nieuwe website. Ze raadden me een online afsprakensysteem aan, dit werd ook geïmplementeerd. Dankzij de proactieve samenwerking bespaar ik nu tijd en kunnen mijn klanten efficiënter een afspraak maken. Daarnaast past het design van de website volledig bij mijn zaak. GMG Media is hét online marketingbedrijf om mee samen te werken.

Erik S.
Zaakvoerder https://www.tpijzendijke.nl
Group Sari

Wij zijn heel tevreden en zouden GMG Media dan ook aanraden voor andere KMO’ers!

Group Sari

Wij zijn erg tevreden met onze website. Wij hadden enkele wensen doorgegeven voor het design en die werden volledig gerespecteerd. Ook de kleuren van de website vinden wij goed bij onze sector passen. De teksten en vertalingen werden na een screening door GMG Media aangeleverd. Het contact met GMG Media is altijd positief en vlot. De website wordt ook nauwkeurig opgevolgd. Wij zijn heel tevreden en zouden GMG Media dan ook aanraden voor andere KMO’ers!

Ilona T.
Zaakvoerster www.group-sari.be
Protint 9000

Ik merk ook dat het echt opbrengt: ik krijg zo’n 3 à 4 offerteaanvragen per dag via mijn site

Protint 9000

Ik ben echt heel blij met onze website. Op voorhand had ik enkele ideetjes naar GMG Media gestuurd en ze hebben echt met alles rekening gehouden. Omdat het visuele bij ons centraal staat, hebben wij veel foto’s geplaatst op onze site. Wij leverden zelf heel wat teksten aan, die GMG Media op punt stelde. De opvolging is werkelijk subliem: één telefoontje en ze vliegen in actie! Ik merk ook dat het echt opbrengt: ik krijg zo’n 3 à 4 offerteaanvragen per dag via mijn site. GMG Media is voor mij een echte topper!

Mathieu V.
Zaakvoerder www.protint9000.be
Glasraamatelier Erwin Snijders

GMG Media kwam voor mij eigenlijk als geroepen: mijn toenmalige webagency had net de boeken neergelegd en ik zocht naar een jong online marketingbedrijf dat mijn website kon finetunen en optimaliseren. GMG Media zorgde snel voor een nieuwe landingspagina en leverde niet veel later een volledig nieuwe website met tekst en beeld. Het contact met het team van GMG Media verloopt altijd even professioneel, aanpassingen worden onmiddellijk doorgevoerd en de website wordt voortdurend opgevolgd.

Erwin S.
Zaakvoerder www.erwinsnijders.be

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com