Webshops

01. Wij helpen u graag uw afzetmarkt te vergroten.

E-commerce zit in de lift, in België alleen al groeide deze markt naar circa 9,6 miljard euro in 2016. De dag van vandaag shopt minstens 65% van de Belgen online. Meer en meer ondernemingen zetten in op dit groeiend verkoopkanaal. Wanneer u als retailer hierop niet inspeelt, mist u een groot deel van de markt en dus ook inkomsten.

02. Ons aanbod: 100% op maat.

GMG Media creëert, beheert en designt doeltreffende en rendabele webshops op maat van uw bedrijf. Wij luisteren naar uw behoeften en verbeteren uw klantenproces. De webshops van GMG Media bieden uw klanten een gemakkelijke en snelle oplossing bij hun aankoop. U bespaart tijd, verhoogt de klantvriendelijkheid en genereert extra inkomsten voor uw bedrijf. GMG Media kan er uiteraard ook voor zorgen dat er een koppeling is van uw webshop naar uw vertrouwd ERP systeem.

03. Met alleen een mooie webshop komt u er niet.

We zetten bezoekers om naar betalende klanten. GMG Media bouwt webshops waarbij interactie met uw klanten ontstaat (waardoor de klant tweemaal sneller koop) en u zelf het klantenproces en -beheer kunt opvolgen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de webshops aangepast zijn aan mobiel- en tabletgebruik. Kiezen voor GMG Media voor de opbouw van uw webshop is kiezen voor resultaat. Wij bouwen uw webshop rond de behoefte en het koopgedrag van uw klant. Een functioneel, gebruiksvriendelijk en rendabel platform creëren is ons doel. Een team van experten staan klaar voor u en zijn in continue aanraking met de nieuwste technologieën binnen hun segment. Dit zowel op vlak van marketing als development. Door trainingen en seminaries op een consistente wijze te implementeren kunnen wij de kwaliteit leveren die door onze klanten dagelijks ervaren wordt . Hierdoor kan GMG Media fungeren als benchmark voor kwalitatief hoogstaande ontwikkeling van webshops in België.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com