Websites

01. Uw bedrijfsidentiteit online.

In de 21ste eeuw is het eerste beeld dat een potentiële klant van uw bedrijf creëert vaak gebaseerd op uw website. Net daarom is een professionele, kwalitatieve en sterk strategische uitwerking ervan erg belangrijk. Hiervoor is GMG Media uw ideale partner.

02. Ons aanbod: 100% op maat.

GMG Media specialiseert zich in het ontwikkelen, beheren en designen van doeltreffende, functionele en karaktervolle websites 100% op maat van uw bedrijf en doelstellingen. Wij luisteren naar uw verhaal en doelstellingen en zetten deze om naar een correcte en rendabele online weerspiegeling. Zo ver u kan denken, kunnen wij het bouwen. Ook kunnen wij online applicaties integreren in uw website zoals een reservatiesysteem, mailingsysteem, inlogsysteem voor klanten, agendasysteem, vastgoedsysteem, facturatiesysteem, social community systeem, … om nog beter in te spelen op uw behoeften en die van uw klanten.

03. Wat moet een website minimaal hebben in de 21ste eeuw?

Een hedendaagse website moet minstens voldoen aan een interactief design (interactiviteit en binding creëren met bezoekers), het gebruik van professionele foto’s, teksten en een responsive design(leesbaar op mobiel- en tablet gebruik). Ook is vindbaarheid in Google, het aansporen van contactopnames en een CMS (Content Management System) een absolute must. Deze zaken zijn altijd geïntegreerd in de websites die wij creëren.

04. GMG Media: Benchmark voor kwalitatief hoogstaande websites.

Als u kiest voor GMG Media voor de opbouw van uw nieuwe website dan kiest u voor een website waarbij uw bestaande of potentiële klant in een vingerknip kan zien waar u het verschil maakt. Wij gaan net dat stapje verder om niet enkel meer klanten maar ook kwalitatievere klanten te genereren voor uw bedrijf. Een team van experten staan klaar voor u en zijn in continue aanraking met de nieuwste technologieën en trends binnen hun segment. Dit zowel op vlak van marketing als development. Door trainingen en seminaries op een consistente wijze te implementeren kunnen wij de kwaliteit leveren die door onze klanten dagelijks ervaren wordt. Hierdoor kan GMG Media fungeren als benchmark voor kwalitatief hoogstaande ontwikkeling van websites in België.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com